Onze Appartementen
Gilles del Bosc 4-persoons appartement
Louis IX 2-persoons appartement

Onze Appartementen

Op dit moment zijn er 2 appartementen beschikbaar. Dat is het  4-persoons appartement Gilles del Bosc en het 2-persoons appartement Louis lX. Deze appartementen zijn volledig uitgerust met een eigen keuken en een eigen badkamer inclusief een privé ingang. Gratis parkeren op eigen terrein.

Appartement Gilles del Bosc:

4-persoonsappartement met eigen entree aan de noordkant van het Manoir. Grote open keuken met grote openhaard, eettafel en zitgedeelte met smart tv en wifi. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Gasten kunnen gebruikmaken van een privé terras met comfortabel buiten meubilair en de mogelijkheid tot barbecueën.
Het appartement heeft twee slaapkamers die elk voorzien is van een comfortabel 2-persoonsbed. Gasten van ons Manoir hebben exclusief toegang tot de parktuin en het omliggende landgoed bestaande uit bossen, weilanden en een klein meertje.

Appartement Louis IX:

2-persoonsappartement met eigen entree aan de oostkant van het Manoir. Open keuken, eettafel en zitgedeelte met smart televisie en wifi. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Openslaande deuren naar privéterras op het zuiden, voorzien van comfortabel buitenmeubilair.

Tevens een eigen overdekt terras met meubilair en de mogelijkheid tot barbecueën. Op de verdieping is een slaapkamer met een comfortabel 2-persoonsbed. Verder een aparte ruimte voor koffers, kleding en overige reisbagage. Gasten van ons Manoir hebben exclusief toegang tot de parktuin en het omliggende landgoed bestaande uit bossen, weilanden en een klein meertje.

Scroll naar boven